Szalonnás nyári napforduló

Kedves Tagság!

 

Június 24-én este fél 8-kor megnyitjuk a Vojnovich-Huszár Villa szabadtéri színpadát egy Szent Iván éji mulatságra, amelyen Pál István Szalonna és bandája muzsikál. A belépés ingyenes, de a jelenlegi szabályoknak megfelelően, szigorúan, név szerinti regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni csak és kizárólag a jegyrendeles@vojnovich.hu email címen lehet, és csak a levélben történt visszaigazolás után érvényes!

 

A régóta várt találkozás örömében sem felejtjük el, hogy sokak  számára nehéz, embert próbáló időszakon vagyunk túl, akár egzisztenciális értelemben, akár – ne adj Isten – emberi veszteségek tekintetében.

A  „karantén” utáni első koncert a Budatétényi Polgári Kör támogatásával, Szalonna és bandája által felajánlott kedvezményes fellépti díj segítségével és a villában dolgozók munkájának köszönhetően születik meg.

Pál István népzenész most júniusban ünnepelte 40. születésnapját – Isten tartsa! A nyári napfordulóval, az  életünk normális mederbe való visszatérésével együtt őt is köszöntjük, köszönjük!

 

Baráti üdvözlettel:

Tóth Melinda

elnök

Budatétényi Polgári Kör

http://szalonnaband.hu/

https://www.youtube.com/watch?v=iL7gbEPp8M8

https://www.youtube.com/watch?v=8hipd4id4dg